Home

Search Our Site

logo-mappublishing

logo-mappublishing

share our passion for cards and gifts

logo-mappublishing

logo-mappublishing

share our passion for cards and gifts

 

MAP is uitgeverij / distributeur van wenskaarten en stationery producten

MAPpublishing brengt collecties uit van stationery en wenskaarten die een toegevoegde waarde hebben voor ons en dus ook voor uw assortiment. Hiermee geeft MAPpublishing de detaillist de mogelijkheid zich te onderscheiden, met collecties die net even anders zijn, maar toch een groot publiek aanspreken. We brengen verfrissende collecties stationery. We zijn exclusief distributeur in de Benelux van wenskaarten, gifts en stationery van Pickmotion, Roger La Borde, Clare Maddicott en Arte Bene. Daarnaast brengen we eigen collecties wenskaarten uit zoals World of Graphics en Art Nouveau en de nieuwe postkaarten molen met 4 verschillende stijlen zoals handlettering, zwart/wit en sfeer fotografie en graphics.World of Graphics

Stijlvol design en gebruik van hoogwaardige materialen maken van onze nieuwe World of Graphics serie de perfecte uitbreiding van onze collectie. De lijn bevat een uitgekiende modelline van 56 motieven en zal worden uitgevoerd met zowel Engelse als Nederlandse teksten. Door het gebruik van frisse kleuren, preeg en folie zal deze serie een grote doelgroep aanspreken. Net even anders en met een grote toegevoegde waarde, zoals u van ons gewend bent.

Leaflet World Of Graphics

Clare Maddicott

 

De samenwerking met Clare Maddicott staat al jaren garant voor een van de succesvolste displays binnen onze collectie. MAPpublishing is exclusief distributeur voor Clare Maddicott in de Benelux. De serie wordt regelmatig vernieuwd zodat deze afwisselend en verfrissend blijft. Naast wenskaarten zijn van deze serie ook notecard packs leverbaar. Ca. 65 motieven in 3 verschillende formaten, wordt geleverd met passend display.

Voor een volledig overzicht van de collectie kunt u kijken op www.maddicott.com

leaflet Maddicott 2018 klein

Art Nouveau

 

Schitterende Art collectie met kunstzinnige motieven. Slim samengesteld voor alle verzendmomenten van geboorte en felicitatie tot deelneming. De kaarten zijn gedrukt op fraai Garda A karton, zijn voorzien van UV glanslak en gekleurde binnendruk. De kaarten worden geleverd met gedessineerde enveloppen

Leaflet Art Nouveau

Wenskaarten

 

Onze collectie wenskaarten bestaat uit meer dan 10 verschillende concepten uitgevoerd met folie, glitter, preeg en/of laserstans. Elke serie heeft net dat beetje meer dat u van ons verwachten kan, exclusief maar ook commercieel goede molens. Alle kaartenseries worden geleverd inclusief display en point-of-sale-materiaal. 

Rapture

 

Deze prachtige fotografische wenskaarten zijn zeer sfeervol en kleurrijk. Veelal zonder tekst dus geschikt voor zeer uiteenlopende gelegenheden. Uitgevoerd in een groot formaat 16 x 16 cm. met witte envelop. Romantische, grappige en feestelijke onderwerpen en natuurlijk ontbreken ook de stoere mannenkaarten niet.

Leaflet Rapture

De wenskaarten collecties van MAPpublishing

De stationery collecties van MAPpublishing